marți, 11 martie 2014

Eveniment "Fashion for Business"


"Fashion for Business" este un eveniment despre atitudine, despre puterea imaginii personale in afaceri, despre increderea si profesionalismul pe care il poti transmite prin simpla alegere corecta a unei tinute si a unui machiaj adecvat.
Brandul personal este alter ego-ul tau in lumea de afaceri si are capacitatea de a influenta modul in care esti perceput de catre cei din jurul tau. Un brand personal puternic poate transforma aceasta perceptie in oportunitate. Imaginea pe care o prezinti este cea care poate face diferenta intre succes si esec.
Afla de la cei mai buni specialisti care sunt secretele afacerilor cu stil si cum imaginea ta va juta la construirea unui brand personal puternic.

La eveniment vor participa: Teodora Migdalovici, fondator Me.Alchemy si The Alternative School of Creative Thinking, Andreia Urzica, PR Manager H&M, Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing, Avon Romania, Mirela Bucovicean, Fondator Molecule - F, Ana-Maria Luiza Hudea, Country Manager Vicomte A. pentru Romania, Maurice Munteanu, Fashion Editor Elle & blogger, Lena Criveanu, Designer, Ana Morodan, Personal Style Adviser & Fashion blogger.

Inscrie-te la evenimentul Fashion for Business si alege sa participi la unul din cele doua workshop-uri care se vor desfasura in paralel: "Dress to Succes. Impactul vizual al Imaginii personale" sau "Make-up 4 Business".
Workshop-ul "Dress to Success. Impactul vizual al Imaginii personale" este sustinut de catre Daniela Caia, Fashion Consultant. Vom afla impreuna raspunsul la intrebari de genul: "Cum sa folosesc culorile astfel incat sa ma puna in evidenta?", "Care sunt croielile si lungimile potrivite siluetei mele?", "Cum sa aleg imprimeul potrivit cu inaltimea si silueta mea?" sau "Cum sa profit de punctele forte ale corpului meu pentru un impact vizual maxim?".
Imaginea este prima carte de vizita pe care o aratam unui potential partener de afaceri. Este important sa ne placa ceea ce purtam, dar este esential sa intelegem ceea ce ne vine bine cu adevarat si ce este potrivit sa adoptam ca tinuta nu doar intr-o anumita situatie sau la un anumit moment ci si in viata profesionala de zi cu zi. Se anunta a fi un workshop tare interesant si util si d'abia astept sa particip!

Workshop-ul "Make-up 4 Business" este sustinut de catre Carmen Dinca, make-up artist AVON Romania. Afla cum sa folosesti corect machiajul pentru a-ti pune in valoare trasaturile si personalitatea.
Este foarte important ca in mediul de afaceri sa adopti un machiaj adecvat pentru a te face placuta fara sa transmiti un mesaj gresit (deseori ne intalnim cu vulgaritatea, machiaje mult prea accentuate pentru astfel de intalniri).

Evenimentul #fashion4business, organizat de Revista Biz, va avea loc in data de 27 martie 2014 la Hotel Howard Johnson din Bucuresti. Pentru mai multe informatii legate de inscrierile la eveniment, vizitati www.bizforum.ro/fashionforbusiness sau trimiteti un email la gabriela.matei@revistabiz.ro.

Partenerii evenimentului sunt: AVON Romania, H&M, Vicomte A., REDD'S.

*Voi participa la eveniment in calitate de blogger oficial

Blogger Oficial Fashion for Business
Kisses, G

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu