luni, 9 septembrie 2013

August Beauty Favorites

Luna trecuta am renuntat la machiajul pin up si am preferat machiaje mai lejere, cu bb cream, farduri crema si lip balm-uri. Am achizitionat mai multe produse de makeup Flormar si sunt foarte incantata de BB cream-ul Matte Effect, de fondul de ten Mat Touch si blush-ul mat. Color tattoo-urile de la Maybelline le veti regasi printre produsele preferate la majoritatea blogger-itelor de beauty si, pe buna dreptate, sunt un must have. In rest, oje noi (of coarse) si tratamentul de la Sally Hansen pentru intarirea unghiilor. <3


Maybelline Color Tattoo - daca urmariti postarile mele, stiti deja ca sunt mare fana a fardurilor crema; in luna august am adaugat trei color tattoo-uri la colectia mea - multumita Elisei @Little Beauty Bag :* - si doua dintre ele le-am folosit aproape zilnic: Bad to the Bronze (nuanta mea preferata) si Tough as Taupe. Imi doresc tare mult si nuanta Pink Gold.


Revlon Just Bitten Kissable in nuanta Cherish devotion si lip balm swoo chies de la Covergirl in nuanta Luv bug. Sunt o mare fana si a lip balm-urilor, lip stain-urilor, eos-urilor, lip smacker - elor... etc : ))))
Blush Flormar in nuanta #83 - este mat, rezistent, exact ceea ce cautam de mult timp (swatch-uri Aici)
Flormar BB Cream Matte Effect si fondul de ten Mat Touch - review si swatch-uri Aici

Parfumul preferat al lunii august: Apparition de la Emanuel Ungaro; Accesorii: cerceii primiti de la mama mea (comandati de la Avon)

Sally Hansen Hard as Nails, L`Oreal #New Money, Sally Hansen Sugar Coat #Cotton Candies, Revlon Scandalous
uitasem de top coat-ul cu flakies de la Avon <3




NU UITATI de Concursul "Autumnal Look"! Va mai puteti inscrie pana in data de 15 septembrie!
Kisses, G

8 comentarii:

  1. oja verde de la L'Oreal <3 superba

    RăspundețiȘtergere
  2. Din ce campanie e topcoat-ul cu flakies de la Avon? :D
    Mulțu :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult manichiura albastra cu fulgisori :)

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ai dat gata cu oja de la Revlon.E wow.Nu cred ca am sanse sa o gasesc in kendra sau dougles:(
    http://lifeontheheels.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Foartp dragute toatp produsele.Color tatoo-urile sunt intradevar un mush-have,atat de versatile si usor de purtat.Ador multe din produsele pe care le -ai aratat.Mi-a placut foarte mult oja de la Revlon si acum mi-o doresc si eu.

    RăspundețiȘtergere