marți, 8 iulie 2014

Haul: Lovelywholesale jewellery and sunglasses

Din seria coletelor sosite dupa concediu, astazi va arat articolele comandate de pe site-ul Lovelywholesale. In Aceasta postare v-am povestit despre prima comanda la Lovelywholesale si cat de incantata am fost de accesorii si bijuterii. Mi-am comandat mai multe perechi de ochelari de soare pentru ca imi place sa ii asortez la tinute (raportul calitate - pret fiind excelent ; ) si cateva bijuterii.


 Inelul dublu cu doi serpi il gasiti Aici la pretul de 2.99$, iar inelul in forma de fulger il gasiti Aici la acelasi pret de 2.99$. Ambele inele sunt realizate din metal auriu neoxidabil. La bijuterii si accesorii (ochelari de soare, ceasuri, bentite de par) transportul este gratuit (free shipping).

 Bratara cu vulpita este preferata mea! Este foarte haioasa si frumos lucrata; incrustatiile cu pietricele o fac pretioasa. Pretul ei este 7.49$ si o gasiti Aici. <3



 Imi doream (cel putin) o bratara cu inel (legate prin lant) si am gasit Acest model la pretul de 2.99$. Arata tare bine si vreau mai multe!



Pe site gasiti si multe bentite de par pe care vi le recomand pentru ca sunt superbe. Eu am ales o bentita cu perlute pentru un look retro romantic. O gasiti Aici la pretul de 3.49$.
Port ochelari de soare - indiferent de sezon - pentru ca am sensibilitate la lumina si imi lacrimeaza ochii. Am ales mai multe perechi de ochelari de soare, model aviator si retro.

 Ochelarii de soare model aviator cu lentile albastre (ca de oglinda) ii gasiti Aici la pretul de 7.49$ iar pe cei cu lentila gradient in doua culori ii gasiti Aici la acelasi pret. Sunt in mai multe variante de culori (la lentile). Imi plac cei cu lentilele albastre insa cred ca imi sta mai bine cu cei gradient.
 Si Acesti ochelari de soare retro cu rama de plastic colorata cu floricele si detalii metalice aurii imi plac! Costa doar 5.99$ si vi-i recomand pentru ca lentilele nu obosesc ochiul (nu sunt foarte inchise).
 Fiecare pereche de ochelari de soare vine intr-un etui din plastic tare dublat de un material usor lucios, negru.

Acelasi model ca cei de mai sus -  insa cu rama neagra si lentila mai inchisa - ii gasiti Aici. Pretul lor este tot 5.99$.
Aceasta pereche de ochelari de soare i-am luat mai mult pentru poze si ootd-uri. Modelul este tot retro, cu rama din plastic alba cu dungi negre (bratele sunt negre pe exterior si albe la interior) si lentilele inchise la culoare. Pretul lor este 6.99$.

Kisses, G

9 comentarii:

  1. Ooo, ce desfatare e aici! :D
    Mi-au ramas ochii si gandul la bratara cu vulpita, la bentita cu perlute si la... toti ochelarii! :))
    Draga Georgia, sa le porti sanatoasa, cu bucurie!

    Pupicei!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar numai lucruşoare frumoase! ♥
    Ochelarii de soare retro cu floricele şi detalii metalice aurii îmi plac cel mai mult, sunt perfecţi! ♥
    Pupici, Gia!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce mult imi plac toate! ❤ vulpita e chiar tare draguta :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Poti sa-mi spui te rog in cat timp ti-a ajuns comanda de la ei? Am facut si eu o comanda si au expediat-o saptamana trecuta si eram curioasa cam cat face pe drum. Multumesc, o zi frumoasa!

    Delia

    RăspundețiȘtergere
  5. Bratara cu inel imi place foarte mult, arata sofisticat si este un model care atrage atentia!

    RăspundețiȘtergere