vineri, 11 iulie 2014

Romantic casual outfit

Ce vreme capricioasa! Pentru astazi aveam 'programata' o alta tinuta insa a trebuit sa ma reorientez si am ales o pereche de jeansi, pantofi oxford cu toc (pe care pozaciul, fiul meu, nu i-a prins in poze : ) si tricoul comandat pe site-ul Oasap (v-am aratat pe pagina de facebook Gia Make-up Blog coletele primite in ultima perioada ; ).



 Tricoul il gasiti Aici la pretul de 11.77$ si a devenit unul dintre articolele mele vestimentare preferate datorita imprimeului! <3 Materialul este subtire, din bumbac iar marimea universala (eu port M - L). L-as purta si cu o pereche de pantaloni model pana cu bretele, pantofi oxford cu talpa joasa si o palarie barbateasca. : d

Accesoriile pe care le-am purtat la aceasta tinuta: colier Oasap (il gasiti Aici), bratara Crown Fashion (Aici), inel Rings & Tings (Aici) si gentuta Amiclubwear (o gasiti Aici; in Aceasta postare de pe blog v-am povestit despre comanda la Amiclubwear).





Articolele comandate pe site-ul Oasap

 Tot de la Oasap mi-am luat si o pereche de ochelari de soare retro cat eyes (ii gasiti Aici) cu rama si lentile negre si brate rosii; i-am asortat la Aceasta pereche de cercei de culoare rosie.


Bentita de par cu perlute de la Lovelywholesale v-am aratat-o in Aceasta postare si mi s-a parut potrivita la tinuta mea "casual - romantica", asa ca mi-am facut niste selfie-uri. ; )) O gasiti Aici.




Kisses with Golden Rose Velvet Matte #11, G

7 comentarii:

  1. Ce frumos outfitul, iar accesoriile sunt superbe, esti o mamica superba♥

    RăspundețiȘtergere
  2. genial tricoul :XX super cute geanta si ochelarii si..mega cute G :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult printul T-shirtului, bratara este grozava!! Imi place mult tinuta prezentata.
    O zi buna!
    http://themagicaljourneyofmylife.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Geanta imi place mult, mult de tot :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce zâmbet frumos ai!! Geanta este frumoasă rău!!! :x

    RăspundețiȘtergere