duminică, 17 august 2014

Amiclubwear, shoes heaven!



De fiecare data cand plasez o noua comanda la Amiclubwear astept cu nerabdare coletul (it's about loving shoes!). Aici si Aici v-am aratat ce mi-am luat la comenzile anterioare. Haideti sa va arat ce mi-am luat de data aceasta!


Miercuri am primit coletul (de fapt doua colete am primit atunci; despre celalat am sa va povestesc intr-o postare viitoare ; ) si mai ca topaiam in jurul lui de bucurie. Un colet voluminos in care se gaseau trei cutii cu pantofi si o geanta (cum sa nu ai o zi minunata?!).

Gladiator sandals, model in trend si vara aceasta! Imi doream o pereche de sandale gladiator joase (acum n-as zice nu si la unele cu toc si mi-ar placea si unele mai inalte, cu mai multe barete) si Aceasta pereche mi-a placut cel mai mult. M-a atras combinatia negru cu detalii aurii si am facut o alegere buna pentru ca si in realitate arata foarte bine, chiar calitative. Eu port 39 la incaltaminte si am ales 8.5, masura care mi se potriveste. Se inchid la spate cu fermoar si cataramele laterale sunt ajustabile. Se pot purta la pantaloni scurti, salopete sau rochii scurte/midi.



La Aceste sandale m-a atras in primul rand culoarea, un albastru superb. Nu port des incaltaminte cu tocuri prea inalte (si groase) insa cu siguranta voi gasi tinute la care sa le asortez. Pretul lor este de 32.99$ (reduse de la 39.99$); am ales tot masura 8.5 si imi vin lejer (le puteti ajusta din cataramele laterale).





O manichiura care am purtat-o saptamana aceasta si care se potriveste perfect cu sandalele albastre: Golden Rose Matte Velvet 10.


Modelul Acesta de pantofi (sandale/ ghete... nu stiu exact cum sa le numesc) se afla in wishlist-ul meu inca de anul trecut, cand le admiram in multe tinute ale fashionistelor. In sfarsit am si eu o pereche si vi le recomand! Pe langa faptul ca sunt foarte comode, sunt trendy si arata tare bine. Se inchid la spate cu fermoar si cataramele laterale sunt ajustabile. Costa 32.99$ (reduse de la 44.99$) si tot masura 8.5 mi s-a potrivit.



Le-am purtat cu jeansi negri zdrentuiti.

O alta manichiura pe care am purtat-o saptamana aceasta si care se potriveste tinutei: Golden Rose Rich Color 53; French Manicure White Tip, Rich Color 10, Nail Art 106, Gel Look Top Coat.

Geanta Celine like! Si Aceasta geanta mi-o doream de ceva vreme si in sfarsit am bifat-o din wishlist. A ajuns putin sifonata de la transport insa dupa cateva purtari isi va reveni. Pretul ei este 39.99$. Eu am ales o nuanta de albastru insa este disponibila in diferite culori si combinatii de culori. Este incapatoare si poate fi purtata atat de mana cat si pe umar. Imi place ca este bine compartimentata si se inchide cu fermoar. La exterior are inca un compartiment care se inchide cu fermoar (unde poti tine cheile, telefonul... ce vrei sa ai la indemana).

Acestea au fost alegerile mele. Va plac? Data viitoare ma voi orienta spre botine si ghete (aruncati o privire Aici si Aici ; )*.

                                                                          Kisses, G

10 comentarii:

  1. Frumoase toate ,sa le porti cu drag,imi place geanta foarte mult <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mult imi plac sandalele gladiator! Sa le porti pe toate cu placere!
    De curiozitate, cat este transportul pe Amiclubwear?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci! Difera in functie de produsele alese, greutate etc (vezi exact dupa ce bagi in cos produsele pe care le vrei). :*

      Ștergere
  3. Gia, să le porţi pe toate cu sănătate şi zâmbet! ♥♥♥
    Iubesc acel albastru al sandalelor, iar modelul e unul cel puţin interesant! Arată minunat, chiar atrag toate privirile! ♥
    Modelul acesta de geantă mi l-am dorit şi eu, încă de anul trecut. De curând am găsit-o într-un magazin local de genţi din Braşov, la doar 27 lei (preţ fix pentru orice model de geantă), dacă îţi vine să crezi una ca asta ♥
    A mea e pe un bleumarin, lucrată foarte frumos, dar mai mare. Tare aş vrea să o mai găsesc şi pe alte culori! ♥
    Pupici, Gia. Seară frumoasă! :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Mihaela! Geanta imi place si in combinatia alb - negru si da, ar fi practica si putin mai mare. :*

      Ștergere
  4. Toate sunt superbe, dar cum arata manichiura aia :X OMG, superba.

    te pup

    http://miu-miu.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. a trei-a pereche imi place tare mult <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Ghetele decupate sunt foarte tari! Imi place si manichiura purtata cu ele! xo

    RăspundețiȘtergere