joi, 19 februarie 2015

4 ani de blogging cu Kleo #kleo4yearblogiversary

In dupa-amiaza zilei de 13 februarie (chiar inainte de Valentine's Day ; ), am participat la evenimentul organizat de Kleo (http://www.beautybykleo.com) la Kristal Caffe din Otopeni, un local intim si dragut din orasul nostru de resedinta. Am sarbatorit 4 ani de blogging cu Kleo (#kleo4yearblogiversary) alaturi de ea si alte 20 de fete, bloggerite si cititoare fidele ale blogului ei. D'abia asteptam sa ne intalnim pentru ca nu ne mai vazusesem de ceva timp si imi era dor de o intalneala ca intre fete. Cu aceasta ocazie am cunoscut-o si pe Catalina Gabriela (o cititoare activa si pe pagina de facebook a blogului meu) si alte doua fete (Coman Nicoleta si Alexandra Gavrila), pe Alina Voinea de la Alyce in Tara Minunilor (http://www.tara-minunilor.ro/), pe Andra de la Andra Kat (https://andrakat.wordpress.com)
care a venit tocmai de la Iasi, pe Maria Mirabela de la Cherie Belle Marie (cheriebellemarie.blogspot.ro), pe Laura Braniste (http://www.laurabraniste.ro/), pe Ioana Alexandra Stanciu de la Addicted to Make-up (http://addictedtomakeupro.blogspot.ro/), pe Alexandra-Cristina Boerescu de la Scent of Bliss (https://alexacrs.wordpress.com/), pe Ira Alexandra de la Kind of Ira (http://www.kindofira.com/), pe Mihaela de la Ella's Beauty Corner (http://www.ella-beautycorner.com/); m-am bucurat sa le revad pe Flory, pe Maria de la Maya Beauty Make-up (http://mayadumitrescu.blogspot.ro/), pe Alina de la Alina Barbu Make-up&Beauty (http://alinabarbumake-up.blogspot.ro), pe Crenguta de la All about Krengootza (http://krengootza.blogspot.ro/), pe Ana Maria Tatucu de la Beauty Barometer (www.beautybarometer.com), pe Dana de la Dana Make-up (http://danamakeup.blogspot.ro/), pe Teo de la Taitzel, Polka dots and Make-up (www.taitzel.com), pe Maria de la Blogul Pandorei (https://blogulpandorei.wordpress.com).


Kleo ne-a intampinat cu emotie (stiu cum este sa organizezi un eveniment si cum te agiti si te framanti ca totul sa iasa bine) si cu un look nou de care s-au ocupat cei de la Salonul Magic din Otopeni. In poze nu se vede bine insa are o nuanta superba in par, un rosu cu tente roz care ii sta foarte bine.
selfie cu Kleo <3
Desi locuiesc in Otopeni, nu mai fusesem la Kristal Caffe care este situat chiar pe DN (vizavi de Lukoil) si m-a surprins in mod placut atmosfera intima si in acelasi timp glamour, cu tablouri ale divelor mele preferate, beauty icon-urile Audrey Hepburn si Marilyn Monroe.

Din partea sponsorilor  a fost prezent un singur invitat, Adrian Sasu, CEO la Capra Nera by Deesse of Switzerland, pe care recunosc ca initial l-am privit cu scepticism (un barbat care vorbeste despre ingrijirea tenului unor blogger-ite de beauty cu experienta...) insa s-a dovedit a fi o persoana cu multa experienta in domeniu (a stiut si cum sa conduca discutia ; ) de la care am aflat lucruri noi sau de care mai auzisem insa nu le dadeam mare importanta, cum ar fi faptul ca:
- nu se baga degetelul in crema pentru a o aplica pe fata (mai ales daca acea crema contine ingrediente de cultura bio organica) pentru ca sub unghii sunt cei mai multi microbi pe care ii poti transfera in crema si te alegi cu alergii si iritatii; cum am ajuns acasa m-am conformat si am cautat niste spatule din lemn speciale (pe care le aveam dar nu le foloseam...) si am inceput testarea cremei primita cadou Alive Phyto Cream - crema vegetala de zi si de noapte, bio organica, potrivita tuturor tipurilor de ten (o gasiti Aici). Am sa revin cu impresii dupa ce o testez cateva saptamani.
- daca nu iti faci peeling al fetei (cu produsul preferat si potrivit tipului tau de ten) cel putin o data pe saptamana (chiar si de doua ori) pentru a indeparta celulele moarte, orice crema folosesti are eficienta doar de 50% pentru ca nu poate patrunde in profunzime pentru a avea efect; chiar si tenul uscat are nevoie de peeling special adestinat acestui tip de ten.
- beti multa apa; impreuna cu peelingul va garanteaza un ten curat si luminos.
- nu se foloseste sapun pentru curatarea fetei (asta cred/sper ca o stiti)
- aveti grija cu produsele home made pe care le aplicati pe fata (as zice eu mai mult cum le selectati); o rosie culeasa din gradina contine pesticide si metale grele si aplicata pe fata poate face mai mult rau.
Mai multe poze de la eveniment gasiti in Acest album.




#phoneaddiction : )

<3

Nu putea sa lipseasca un selfie cu Alina de la Alina Barbu Make-up & Beauty
... si cu Maria si Teo. <3

2 fane Audrey Hepburn (tks Alina Voinea ; )*
si cu Andra pe care m-am bucurat tare ca am cunoscut-o :*

Eu si MM... : )) Mi se descarcase telefonul si eram legata de priza.

Ii multumesc Crengutei pentru sedinta foto; astfel pot sa va arat si tinuta mea de la eveniment. : )*

Outfit:
Dress - Oasap (click Here)
Boots - Amiclubwear (click Here)
Handbag - Lovelywholesale (click Here)




Multumesc Kleo si sponsorilor pentru goodie bag (au fost si multe tombole asa ca pungutele cu produse au diferit): L'Occitane, Triodeluxe, Capra Nera, AndraCosmetics, Luxury Perfumes pentru voucherul in valoare de 100 lei, ElDivino, Lady Anion, Cupio.
 Am inceput testarea cremei vegetale Alive de la Capra Nera (de zi si de noapte, potrivita tuturor tipurilor de ten) care este foarte emolienta insa se absoarbe repede si lasa pielea catifelata.
Foita impregnata Dream Care din material ecologic cu ingrediente naturale si organice cu proprietati terapeutice se introduce in interiorul fetei de perna. Prin efectul de aromaterapie induce o stare de liniste interioara si ajuta la ameliolarea simptomelor problemelor respiratorii, insomniilor, durerilor articulare, reumatismului, oboselii musculare si a starii de stres si oboseala.
Sprayul de corp cu miresme de capsuni de la ElDivino chiar miroase divin! <3

 Crema de maini de la Anian (Triodeluxe) am mai avut-o si este foarte buna.
 Ingrijire intima cu Lady Anion.

 Esente tari in ambalaje mici : L'Occitane Ulei de baie hidratant cu extract de migdale (miroase super si este foarte hidratant) si Crema de maini cu extract de shea (patrunde rapid in piele ; )
 Genute din par natural de la Cupio.
 Si genute potrivite pentru machiaj de ocazie, de la Andra Cosmetics.

Kisses, G

13 comentarii:

  1. thank you G, nu am apucat sa iti spun cat de mult mi-a placut rochita <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Kleo! Te felicit inca o data pentru un asa eveniment reusit sa sper sa ne mai intalnit si cu alte ocazii, tot ca intre fete! <3

      Ștergere
  2. Si mie imi plac la nebunie produsele de la L'occitane. Uleiul miroase demential.
    Ma bucur mult ca te-am revazut. Imi era dor de tine! >:d<
    Sa ne vedem cu bine la urmatorul selfie:))))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, m-am uns toata dar este super ca intra in piele. ; ) Si mie imi era dor de tine si de selfie-urile nostre, of course. :*

      Ștergere
  3. Frumos fetelor,super intalnire,inca odta felicitari Kleo pentru eveniment <3 pupicei

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de frumosssss!!! Produsele primite sunt superbe.Te pup :*
    http://larizuka.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Câte poze ai putut să faci. :))) N-am apucat să-ți spun că mi-a plăcut la nebunie rochița ta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce draguut! La multi ani de blogging! !!
    Ce de daruri, sa te bucuri de ele!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunteti minunate toate! <3
    Rochita e superba <3

    RăspundețiȘtergere