sâmbătă, 30 mai 2015

NOTD with Born Pretty Store water decals

Daca nu ai talent la pictatura sau nu ai timp pentru a realiza o manichiura cu modele pictate, iti recomand sa folosesti water decals. Water decals sunt un fel de stickere care insa trebuiesc introduse in apa(calduta pe timp de iarna) timp de 30 secunde pana se desprind de pe hartie. Ulterior le pozitionati  unde doriti pe unghie si aplicati un strat de lac transparent pentru a sigila manichiura. Modelele mici sunt mai usor de aplicat pe unghiute; cele mai mari si cu fundal netransparent trebuiesc decupate pe forma unghiei sau atat cat doriti. Aveti grija sa tapotati cu un servetel dupa ce le-ati fixat pe unghie pentru a fi bine uscate si sa nu faca gol de aer pe dedesupt. Eu am descoperit ca dupa ce am aplicat si s-a uscat top coatul a fost foarte usor sa dau forma exact cat marginea unghiei doar apasand cu degetul pe conturul ei(astfel decupandu-se exact water decals-urile). Foarte multe modele ieftine de water decals(si o gramada de accesorii pentru manichiuri) gasiti pe site-ul Born Pretty Store. Transportul este gratuit si coletele vin la posta din localitatea unde aveti domiciliul(sau pe care o specificati). 
Eu am primit trei folii cu diferite modele florale foarte dragute de water decals. In mod deosebit mi-a atras atentia modelul C176 care mi s-a parut potrivit sa-l folosesc peste manichiura realizata deja cu lacurile de unghii Golden Rose Color Expert si Carnival.
Mai multe modele de water decals le gasiti Aici.
Produse folosite: Golden Rose Color Expert 43, 44 si 63, Carnival 21, Born Pretty Store water decals #C176, Gel Look Top Coat. 



Gama de lacuri de unghii Golden Rose Carnival nu se va mai importa la noi, asa ca daca va face cu ochiul vreo oja din aceasta gama va sfatuiesc sa o achizitionati cat mai sunt disponibile. Online le puteti achizitiona prin intermediul magazinului Cosmania(www.cosmania.ro). Aici si Aici puteti vedea mai multe swatch-uri si manichiuri cu lacuri de unghii Carnival.

Site-ul Born Pretty Store asigura transport gratuit international, indiferent de valoarea cumparaturilor. Puteti beneficia in plus de 10% discount la o comanda, folosind codul RRGX31.


Kisses, G

7 comentarii: