sâmbătă, 7 decembrie 2013

Golden Rose Luxury Rich Color Lipgloss

Luxury Rich Color Lipgloss este o noua gama de gloss-uri de buze lansata recent de Golden Rose si, in curand, vor putea fi achizitionate prin intermediul magazinului online www.cosmania.ro, importatori directi in Romania ai brandului turcesc.

Luxury Rich Color Lipgloss este disponibil in 15 nuante pigmentate ce asigura o acoperire perfecta, hidratare si volum maxim buzelor, rezistenta si luciu deosebit. Ambalajul este unul demn de o gama luxury; scrisul si capacul - prevazut cu un aplicator cu burete fin - sunt aurii. Gramajul produsului este de 9 ml si termenul de valabilitate este de 18 luni de la deschidere.
Eu am trei gloss-uri din aceasta gama, diferite nuante de rosu: #13 rosu trandafiriu, #12 corai si #11 rosu inchis. Au un miros si gust delicios fructat, nu sunt lipicioase, nuantele sunt mate si foarte pigmentate. Este un produs care arata foarte bine si face impresie atunci cand il scoti din geanta. ; ) Eu m-am indragostit sincer de aceste lipgloss-uri si vi le recomand cu toata increderea! Cu siguranta le veti iubi! <3

Golden Rose Luxury Rich Color Lipgloss #12
Nu uitati sa dati Like & Share paginii de facebook Golden Rose Romania pentru a fi la curent cu noutatile.


Kisses, G

7 comentarii: