marți, 10 decembrie 2013

Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick (review and swatches)

Colectia Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick este formata din trei linii de nuante cu texturi diferite: Metallic - cu efect metalic, Creamy - cremos, mate si Shimmering - cu efect de stralucire.
Produsele Golden Rose pot fi achizitionate si prin intermediul magazinului online www.cosmania.ro, importatori directi ai brandului turcesc (daca va inregistrati pe site beneficiati automat de 10% reducere la toate produsele Golden Rose si, in luna decembrie, transportul este gratuit pentru comenzi in valoare minima de 49 ron). Nu uitati sa dati Like & Share paginii de facebook Golden Rose Romania pentru a fi la curent cu noutatile. Printre produsele oferite cadou de catre Golden Rose Romania - la mega concursul CHRISTMAS GIVEAWAY - se afla si un ruj Ultra Rich Color! V-ati inscris?
Aici puteti vedea review si swatch-uri la rujurile Golden Rose Lipstick.

Descrierea oficiala a produsului:
Ruj Ultra Rich Color - O gama speciala de rujuri in culori intense, cu o aplicare excelenta, datorita texturii cremoase. Formula de lunga durata cu unt de Shea si Vitamina E protejeaza, hidrateaza si asigura o ingrijire perfecta a buzelor.

Este un ruj cremos, hidratant, pigmentat, rezistent si se simte placut pe buze. Ambalajul este luxos, argintiu luminos cu detalii si scris auriu. Cutia este din carton auriu. Gramajul produsului este de 4,5 g; termenul de valabilitate este de 24 de luni de la deschidere. Linia mea preferata este cea Creamy - in special #48, #49, #50, #52, #53 -  insa si la celelalte linii sunt nuante care imi plac (ex:  #07, #21, #46, #72 <3). Raportul calitate - pret este foarte bun, pretul unui ruj fiind de 15 ron.

Swatches:
Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick - Metallic - cu efect metalic, sidefat/perlat; 21 nuante disponibile


Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick - Creamy - cremos, fara efect perlat/mate, 23 nuante disponibile


Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick - Shimmering - cu efect de stralucire, perlat; 11 nuante disponibile

Kisses, G

3 comentarii: