luni, 9 iunie 2014

NOTD and Haul

O noua manichiura imbulinata si cateva cumparaturi din ultima perioada sunt vedetele acestei postari. In weekend mi s-a rupt o unghie insa am reusit sa o salvez cu ajutorul gelului UV de la Golden Rose. Daca aveti  unghiile fragile si se rup usor sau va doriti o manichiura semipermanenta, va recomand Golden Rose Studio UV Gel Color System (in Acest articol puteti citi mai multe despre sistem si aplicare). Atunci cand mi se rupe o unghie si o pot salva (este doar crapata), folosesc gelul UV de la Golden Rose (baza si top coat, fara gelul color - sariti pasul 2. descris in articolul mentionat).
Pentru manichiura am folosit doua nuante superbe de la Rich Color: #18 verde mat si #21 un rosu trandafiriu; ulterior (adica dupa doua zile - timp in care am avut o stare de nechef si moleseala) am adaugat buline albe cu ajutorul instrumentului specific (dotting tool). Bulinele si modelul animal print sunt usor de realizat si scot din banal o manichiura simpla. Pe inelar puteti incerca si o baza alba si ciresele realizate cu dotting tool (doua buline rosii si codite cu o frunza verde ; ).




Golden Rose Studio UV Gel Color System si unghia salvata

Saptamana trecuta am primit doua colete: unul de la Romwe, cu o geaca biker (o puteti comanda Aici) pe care mi-o doream de ceva vreme si o pereche de ochelari de soare cu trandafirasi aplicati (ii gasiti Aici) si celalalt colet de la Lovelyshoes.net de unde mi-am comandat Acest tricou si o geaca foarte draguta cu print floral (o gasiti Aici). Geaca cu print floral este Bershka si arata tare bine (pretul este de doar 15.40$ ; ). Materialul este subtire si usor lucios iar marimile se potrivesc (eu mi-am comandat L).


Ochelarii de soare de la Romwe (sunt si cu rama neagra, transparenta sau rose); trandafirasii aplicati par a fi din acril.
Tricoul de la Lovelyshoes.net l-am luat deja la purtare, cu o pereche de blugi si pantofi peep toe cu funda pe care sunt aplicate tinte. Este din bumbac, are imprimeu cu scris: "Parental advisory explicit content" (un logo/eticheta ce se regaseste pe CD-urile cu muzica si/sau video din SUA care au continut: limbaj, imagini nepotrivite pentru copii. Pretul este de 8.64$. Eu mi-am luat L pentru ca imi plac tricourile mai lejere.


Selfie... nu la "Selfie" ci la "Edge of Tomorrow: Prizonier in timp" cu Tom Cruise. Un film SF pe care l-am vazut vinerea trecuta la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.

La RubyFashion.ro am gasit tenisi asa cum vroiam, o pereche de culoare rosie si unii albastri, stil Converse insa fara scris la vedere. Eu port 39 si cei pe albastru mi se se potrivesc insa cei rosii (modelele sunt diferite) ma strangeau (i-a probat o prietena care poarta 38 si ii veneau asa ca i-a luat ea si eu o sa-mi comand un numar mai mare, adica 40). Daca va tenteaza, ii gasiti Aici la pretul de 49 lei.

Kisses, G

13 comentarii:

  1. Manichiura e superba ♥ ce lucruri frumoase ti-ai luat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Manichiurile tale sunt inconfundabile! Cred ca le-as putea recunoaste oricand! :)
    Frumoase ultimele achizitii, mi-au ramas ochii la jacheta cu print floral si la tenisi! Tot la L am trecut si eu la tricouri, mult mai ok decat sa "tipe" pe mine!

    Sa le porti sanatoasa si voioasa, Georgia! :)
    Multi pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. : )))) Multumesc mult, Ilda! Geaca cu print floral e tare draguta insa trebuie sa imi iau si o fusta neagra in clos si/sau o pereche de jeansi boyfriend deschisi la culoare ca sa o asortez... :***

      Ștergere
  3. Manichiura e superba,imi plac shi achizitziile tale <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place geanta cu print floral :) m-a cam prins acest trend si imi doresc orice numai sa fie cu flori :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Bulinute <3! Stii deja ca tricoul e preferatul meu! Sa le porti cu drag! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte tari tenesii, am sa fug si eu in H&M sa-mi iau, vazusem ceva dragut :)
    Imi plac mult tricoul si jacheta inflorata, demult imi doresc asa ceva, sper sa apuc intr-un final sa comand si eu, sa le porti cu drag :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Manichiura ca de obicei este foarte frumoasa, imi place foarte mult cand postezi tinute.
    Sa le porti cu placere pe toate, ochelarii mi-au furat gandurile :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Pur și simplu , mă omori cu manichiurile tale! Mi-am adus aminte că am și eu nevoie de un instrument pentru puncte :D ce îmi recomanzi?
    P.S abia aștept să văd și alte outfit-uri!
    Te pup :* !

    RăspundețiȘtergere
  9. O altă manichiură frumoasă foc! ♥
    Superbă acea jachetuţă cu motive florale, s-o porţi cu drag! ♥
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce dragalasa e manichiura, trebuie sa ijcerc si eu aceste lacuri, nu am nici unul de la aceasta irma, dar arata bestial♥♥

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte frumoasa si vesela manichiura. Imi place enorm nuanta ojei verzi!

    RăspundețiȘtergere