joi, 28 noiembrie 2013

Golden Rose Liquid Powder Mineral Foundation (swatches and review)

Golden Rose Liquid Powder Mineral Foundation (fond de ten mineral) este un alt fond de ten de la Golden Rose care mie imi place (Aici gasiti review si swatches la Golden Rose Satin Smoothing Fluid Foundation).
Ambalajul este sub forma de tub din plastic cu pompita prevazuta cu un capac transparent si contine 35 ml de produs; valabilitatea este de 18 luni de la deschidere.  Gama contine 10 nuante; doar 9 dintre ele sunt disponibile la www.cosmania.ro (fara #09). Raportul calitate - pret este unul foarte bun; costa 28 ron (- 10% discount daca va inregistrati pe site).
Este un fond de ten mineral cu putere medie de acoperire, buildable (poate fi aplicat in mai multe straturi), adaptabil nuantei tenului (eu folosesc 02, o nuanta mai deschisa - si 08, nuanta inchisa dar care se intinde bine si uniformizeaza tenul). Contine minerale active, oxid de zinc, mica, silica, kaolin, zinc, cupru, mangan, magneziu, ce creeaza o bariera in fata factorilor nocivi din mediu, lasand in acelasi timp pielea sa respire. Este imbogatit cu vitaminele antioxidante A si E, uleiuri naturale si factor de protectie solara SPF 15. Nu contine parfum, parabeni si talc, de aceea il recomand si tenurilor foarte sensibile!
Comparativ cu Golden Rose Satin Smoothing Fluid Foundation, este mai lejer, confera tenului un aspect luminos, natural si un look tineresc. Eu am tenul mixt si rezista bine cateva ore (cu o baza si fixat cu pudra Pressed Powder sau Mineral Terracotta Powder). In concluzie, daca aveti tenul uscat sau normal (chiar si mixt), fara probleme majore (roseata pronuntata/cuperoza, cosuri etc) eu va recomand Golden Rose Liquid Powder Mineral Foundation (imi place foarte mult pentru ca nu contine parfum si are si factor de protectie solara), iar daca aveti tenul normal sau mixt va recomand Golden Rose Satin Smoothing Fluid Foundation, care are putere mai mare de acoperire si finish mat.
Lacurile de unghii si produsele de makeup Golden Rose pot fi achizitionate prin intermediul magazinului on line www.cosmania.ro, importatori directi ai brandului turcesc (fiti cu ochii pe site pentru ca au anuntat reduceri de Black Friday!). Dati Like&Share paginii de facebook Golden Rose Romania pentru a fi la curent cu noutatile.


Golden Rose Liquid Powder Mineral Foundation - swatches






Kisses, G

5 comentarii: