joi, 23 ianuarie 2014

Golden Rose Galaxy Nail Colors

In articolul despre produsele noi de la Golden Rose (il gasiti Aici) v-am prezentat o colectie superba de lacuri de unghii cu texturi speciale: Golden Rose Galaxy Nail Color. Colectia va fi disponibila incepand cu luna februarie si le veti putea achizitiona prin intermediul magazinului online www.cosmania.ro si de la magazinele partenere Golden Rose. Nu uitati sa dati Like & Share paginii de facebook Golden Rose Romania pentru a fi la curent cu noutatile.
Pe pagina de fan a blogului - de pe facebook - am dat startul unui concurs avand ca premiu trei produse Golden Rose! Va astept inscrierile!
Pentru manichiura de astazi am ales doua lacuri de unghii din colectia Galaxy: # 15 si #10 (pe inelar).
Golden Rose Galaxy 15 se numara printre preferatele mele din aceasta colectie; este o nuanta inchisa de aubergine cu glitter fin rosu - purpuriu si finish texturat. Seamana foarte mult cu OPI Stay the night, doar ca are glitterul mai fin. A fost nevoie de doua straturi pentru a obtine opacitate.
Golden Rose Galaxy 10 este nuanta de rosu cu glitter rotund si stelute in ton cu baza (mai putine la numar asa ca trebuiesc 'pescuite' din sticluta). Sunt necesare trei straturi pentru a obtine opacitate sau o puteti aplica intr-un strat sau doua peste o baza rosie. Si aceasta seamana cu o oja liquid sand de la OPI: The Impossible.
Golden Rose Galaxy 12 seamana cu OPI Get your number (doar ca are glitter-ul si finish-ul mai fin), Golden Rose Galaxy 14 cu OPI Can't let go, Golden Rose Galaxy 17 cu OPI Honey Ryder (doar ca are glitter-ul mai evident). Dupa parerea mea, sunt cateva dupe-uri foarte reusite si mult mai accesibile la pret fata de cele de la OPI.
Timpul lor de uscare este redus si rezistenta este buna. Se indeparteaza cu acetona la fel ca si celelalte lacuri de unghii texturate (eu tapotez de mai multe ori fiecare unghie cu o discheta imbibata in acetona si pe urma sterg fiecare unghie in parte).
Alte manichiuri realizate cu lacuri de unghii Golden Rose din colectia Galaxy:
Golden Rose Galaxy 17, 19, 18, 23 si cabochoane realizate cu ele

Golden Rose Galaxy 28 si cabochoane realizate cu lacuri de unghii din colectia Galaxy
Golden Rose Paris 56, Galaxy 17 (aratator), Galaxy 18 (inelar)


Golden Rose Galaxy 02


 Golden Rose Galaxy 26 peste Matte 25
Golden Rose Galaxy 11

Golden Rose Galaxy Nail Color Collection este formata din 25 lacuri de unghii cu 4 texturi speciale: 
1. Baza colorata cu glittere, finish mat - 7 nuante de la 01 - 07
2. Baza colorata cu finish mat texturat (combinatie de Holiday cu Impression) - 6 nuante, de la 10 la 15
3. Nuante nisipoase mate cu glitter - 7 nuante, de la 17 la 23 (22 nu l-am avut pentru swatch)
4. Diferite forme si marimi de glittere/confeti in baze colorate - 5 nuante, de la 25 la 29

Kisses, G

3 comentarii: