miercuri, 16 iulie 2014

OOTD: Asta e vara mea, mi-am luat rochita si sanda!

Stiti melodia? Am ascultat-o astazi la radio in timp ce conduceam si m-a obsedat toata ziua (fara o analiza prea profunda a versurilor...), mai ales ca se potriveste cu tinuta pe care v-o propun astazi.





Back to my confort zone intr-o rochita midi dungata si o pereche de sandale imbulinate, cu talpa joasa. Marturisesc ca ador tinuta asta pe stilul marinaresc, so pin-up. Atat rochita cat si sandalutele le-am comandat de pe site-ul Lovelyshoes (coletul a ajuns cam dupa trei saptamani de cand am plasat comanda).
Rochita o gasiti Aici la pretul de 15.13$ (am ales masura L si mi se potriveste, doar putin la bust ar fi mers mai larguta ; ) si sandalutele le gasiti Aici la pretul de 9.47$ (am ales un numar mai mare ca sa fiu sigura ca mi se potrivesc si a fost o alegere buna; sunt si pe negru si rosu cu bulinele tot albe). Va recomand ambele articole! Rochita midi asigura un look decent si in acelasi timp fermecator, perfecta atat cu sandale joase cat si cu platforme sau incaltaminte cu toc inalt (peep-toe, pumps, wedges...). Sandalutele sunt extrem de comode si foarte dragute. <3
Da, ieri am reusit sa imi inchid nuanta parului (dorind de fapt sa iasa un rosu mai aprins). : ( Am folosit o vopsea de par Palette (un rosu violet care arata foarte bine pe cutie) si, dupa 20 de minute cat am lasat-o sa actioneze, m-am vazut neagraa (asa se vedea in baie; de fapt este un mahon roscat)!!! Soc! Suvitele mele se mai vad doar la lumina soarelui... M-am spalat de doua ori pe cap ieri si o data astazi (am folosit Head and Shoulders care ar scoate mai repede vopseaua din par) si o sa ma spal zilnic in urmatoarea perioada (asa ar trebui sa se mai deschida). Sper ca Paul Balaneanu (hair stilistul meu) nu vede aceasta postare!






Perfect match: texturata rosie Golden Rose Holiday 64 si sandalutele albastre cu buline albe

Pentru manichiura am ales texturata albastra Golden Rose Holiday 61 (intentionam sa fac buline albe insa am fost putin presata de timp si n-am mai apucat)


Bijuteriile pe care le-am asortat la aceasta tinuta (nu prea se disting in poze):  bratara Crown Fashion (Aici), cercei Sheinside si colier Avon.

Am considerat ca se potrivesc mai bine bijuteriile din metal argintiu insa puteti opta si pentru bijuterii din bronz (au un aer vintage, mai romantic). Cerceii sunt de la Sammydress (Aici), colierul de la Crown Fashion (Aici)
Va arat si doua perechi de cercei foarte draguti comandati tot la Lovelyshoes: pe cei cu pietricele transparente ii gasiti Aici la pretul de 2.02$ iar floricelele albe cu centrul galben ii puteti comanda Aici la 1.32$.



Kisses with Golden Rose Velvet Matte 15, G

15 comentarii:

  1. Superba tinute G,iti sta excelent <3 si bine ai zis exact ca in melodia lui Nicole......cu rochita si sanda,love si unghiutele.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti sta super! Imi place rochita mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am cercelusii cu margarete <3 tinutasuperba ,imi plac sandalutele ...le voiiam si eu ..da n-am gasit nr

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumoasa e rochita, si-mi place la nebunie cum ai combinat toate elementele in tinuta asta <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Vaai, cat de adorabila esti!!!
    Ador cum ai combinat dungi cu buline, sandalutele sunt superbe <3 Curajoaso, iti sta perfect! Prima poza de sub video e preferata mea :)

    http://www.newtouchofcolor.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. Lucrând de zori la un proiect în limba spaniolă, primul lucru exprimat atunci când te-am văzut a fost:
    ME ENCANTA!!! ♥
    Sigur voi visa acei cerceluşi ce par a imita o margaretă, de o veşnicie caut unii în genul acestora! ♥♥♥
    Te pup, frumoasă inspiraţie! :-* ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gracias! Daca o sa am ocazia, am sa comand inca o pereche la fel pentru tine! <3

      Ștergere
    2. Gia, minunat e gestul tău! ♥
      Dacă va fi să fie, negreşit să-mi dai un semn. Poate punem o comandă împreună! ♥
      Merci din suflet! ♥♥

      Ștergere
  7. Ce frumoasa esti!!! Iti ador pedichiura ♥

    RăspundețiȘtergere
  8. Stilurile retro, navy te prind atat de bine! <3

    RăspundețiȘtergere
  9. Very beautiful outfit! Shoes are extremely cute!

    RăspundețiȘtergere