miercuri, 31 decembrie 2014

La multi ani! Happy New Year!

Iata-ne ajunsi si in ultima zi a acestui an, un an care mie mi s-a parut ca a trecut repede, insa cu momente frumoase, calatorii, realizari profesionale si personale. Imi doresc ca 2015 sa aduca schimbarea de care avem nevoie, mai multa liniste sufleteasca si mai mult timp pentru a face ceea ce ne place. Va multumesc din suflet pentru ca ati fost alaturi de mine, ca imi apreciati munca (pentru mine este pura pasiune) si sper ca si in continuare sa ne intalnim cat mai des in mediul virtual (si nu numai ; ).
Va doresc petrecere frumoasa in noaptea dintre ani si nu uitati sa purtati sutien rosu in care sa se regaseasca o hartie valoroasa (sa nu va prinda Anul Nou sarace ; )), sa va puneti o dorinta si neaparat fix la 12 noaptea sa va sarutati partenerul! *Mai stiti si alte superstitii? : )
La multi ani, dragile mele!
 Tinuta mea de Revelion: condurii Cenusaresei si rochita paietata albastra. 


New Year's Eve is the perfect time to sparkle!
Un nou talisman Pandora s-a alaturat colectiei mele de momente speciale, cel mai pretios dintre toate: o inima pe care este gravat in mai multe limbi cuvantul mama. <3



Kisses, G

6 comentarii:

  1. La multi ani! Un an asa cum iti doresti! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani! Un an nou fericit, cu multe impliniri!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Petrecere frumoasă şi-un 2015 care să vă dăruiască numai bucurii! ♥
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. La Multi ani Georgia !!! ii urez un an nou fericit, multa sanatate, belsug cat mai multe tinute si unghiute, pupici :)

    RăspundețiȘtergere