vineri, 13 februarie 2015

Happy Valentine's Day!

Orice ocazie pentru a celebra iubirea este binevenita, mai ales de catre noi, femeile. De Valentine's Day si/sau Dragobete, vrem mai mult ca oricand sa ne simtim speciale, sa fim rasfatate, sa primim cadouri dulci, inimioare, flori, vrem o cina romantica, sampanie, plimbari sub clar de luna pe Malul Senei sau cu gondola pe canalele Venetiei, vrem sa fim iubite si sa ni se arate iubirea. Dorintele noastre difera, in mare parte, fata de viziunile domnilor asupra acestor sarbatori, motivand (unii dintre ei...) fie ca Valentine's Day este o sarbatoare comerciala importata de la americani (insa nici de Dragobete nu se arata mai dragastosi... ) fie ca nu sunt necesare aceste artificii pentru a-si demonstra iubirea. Va sfatuiesc sa pregatiti o cina romantica domnilor morocanosi, sa va cumparati un neglijeu sexi si un cadou (care ar veni din partea lui) si sa vedeti ce vor indragi aceasta sarbatoare comerciala... Daca inca nu v-ati gasit jumatatea nu-i bai; rasfatati-va singure cu cadoul dorit (face bine la moral) si nu lasati ca aceasta zi sa treaca la fel ca una obisnuita.
Inimi si inimioare (din cap si pana la picioare), saruturi si imbratisari, cupcakes si macarons... viata este roz de Valentine's Day. V-am pregatit cateva sugestii de manichiuri si produse de make-up in nuante de rosu si roz care sper sa va placa si sa va inspire. Happy Valentine's Day!
Manichiura pe care o voi purta eu de Valentine's Day este in nuante de rosu si roz, cu inimioare si xoxo pe unghia degetului mic. Am ajuns la aceasta manichiura dupa mai multe incercari, pornind de la roz si adaugand rosu, culoarea mea preferata care ma reprezinta mai bine. Scrisul si inimioarele pot fi si stampilate daca nu aveti mana sigura la desen (in plus ar arata si mai profi manichiura). Daca aveti unghiile de forma ovala/ migdala, modelul cu inimioara mare rosie arata perfect. Trasati forma inimioarei cu ajutorul unei pensule subtiri de nail art si o umpleti cu lac de unghii rosu (ulterior am conturat inima cu un glitter rosu - Golden Rose Nail Art 109).
Produse folosite: Golden Rose Oxygen Nail Growth, Rich Color 69, Color Expert 02 si 77, Jolly Jewels 109, Nail Art 109, culori acrilice, Gel Look Top Coat.









Varianta roz a manichiurii indragostite: Golden Rose Oxygen Nail Growth, Rich Color 69, Color Expert 02, Jolly Jewels 109, culori acrilice, Gel Look Top Coat.



Daca va doriti o manichiura mai simpla, puteti opta pentru nuante de rosu (de la cele aprinse la nuante intunecate); manichiurile half-moon vi le-am aratat si in Acest articol.
1. Golden Rose Oxygen Nail Growth, WOW! 51, Gel Look Top Coat
2. Golden Rose Oxygen Nail Growth, WOW! 51, Color Expert 02, Matte Top Coat
3. Golden Rose WOW! Nail Color 51 si 56
4. Golden Rose Color Expert 82, 35, 80, 34 si 36.

In ceea ce priveste machiajul, eu voi opta pentru eyeliner negru si buze rosii (of course : ). Rujurile mele preferate sunt Velvet Matte si Visions de la Golden Rose (in poza de sus am pe buze Golden Rose Vision Lipstick 11).

Golden Rose Velvet Matte Lipstick 15 
sau

Golden Rose Velvet Matte Lipstick 04 (pentru fanele culorii roz ; )

Selectii pink de la Golden Rose!









Cremele de corp Victoria's Secret miros demential! Preferatul meu este Pure DayDream (pearl orchid & pink currant).

Cadoul de Valentine's Day si pentru ziua mea de nastere (pe 25 februarie ; ), ales de mine si venit din partea sotului meu, este bratara Pandora in editie speciala (cu inchizatoarea in forma de inima) si charmul cu porumbeii indragostiti. Pana in data de 15 februarie puteti profita de oferta valabila in magazinele Pandora si in magazinele partenere participante: Cumpara orice produs din brosura de Valentine's Day si primesti al doilea produs la jumatate de pret! In plus, la cumparaturi de cel putin 449 RON primesti cadou o cutie de bijuterii in forma de inima.

Sunt o mare fana a bijuteriilor Pandora si m-am bucurat foarte tare pentru ca acest colaj #pandoralovemoment realizat de mine a fost publicat in revista lor online (Aici). <3
First kiss to my newborn baby girl!
Pandora - Unforgettable moments

Camasa de la Lovelywholesale cu saruturile de ruj rosu imprimate si puloverul cu inimioare de la Oasap sunt perfecte pentru a fi purtate in acesta zi speciala.
Sunt indragostita de noua mea geanta de la Lovelywholesale (o gasiti Aici)!


Sa intram in atmosfera romantica...
... cu miresme orientale de la Charme d'Orient si ceaiul cu petale de trandafiri 1001 de Seri de la Fares.
... Cupidoni si ingerasi
 ... flori; imi plac trandafirii insa ador orhideele - in zodiacul floral sunt orhidee ; ) -  si am o colectie superba de ghivecele                                                      
... mesaje de iubire imprimate
si cani personalizate! Savurez cu si mai mare placere cafeaua din noua mea cana personalizata (a costat doar 23 de lei si am comandat-o Aici).


Pe pagina de Facebook a blogului se desfasoara un Concurs (My Birthday Giveaway - click Aici), premiul fiind 5 produse Golden Rose oferite de catre Cosmania. Profitati de reducerile de pe site (www.cosmania.ro) si aveti transport gratuit pentru comenzi in valoare minima de 49 lei!

In acesta dupa-amiaza voi participa la evenimentul #kleo4yearblogiversary alaturi de Kleo si alte douazeci de fete. Sunt asa entuziasmata! D'abia astept sa ne intalnim si sa petreceeem! <3


Kisses, G

5 comentarii:

  1. sunt superbe g <3 mai ales gloss ul ala ruoz :))) pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. : )))) pupici, Kleo! d'abia astept evenimentul (cu siguranta ne vom distra de minune... 22 de fete laolalta!!! PARTY! ; )

      Ștergere
  2. Superba postare G mi-ai facut dimineata frumoasa,m-am delectat citind postarea ta,pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place forma unghiilor tale ♡ manichiurile sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
  4. Superbe manichiurile! Toate sunt foarte bine realizate, dar nu ma asteptam sa vad contrariul! :)
    Pupici
    http://loredanamanciu.blospot.ro

    RăspundețiȘtergere