luni, 11 noiembrie 2013

October Beauty Favorites

In luna octombrie am testat multe produse Golden Rose, atat lacuri de unghii cat si produse de make-up, si pentru ca stiu ca sunteti curioase in mod special in legatura cu produsele de makeup (despre care nu se gasesc review-uri), am sa vi le prezint pe cele care chiar mi-au placut si vi le recomand cu drag (mai am multe swatch-uri sa va arat, multe nuante superbe la farduri si rujuri ; ).
In primul rand, toate produsele Golden Rose le puteti achizitiona prin intermediul magazinului on line www.cosmania.ro, importatori directi ai brandului turcesc (daca va inregistrati pe site veti primi automat discount de 10% la toate produsele Golden Rose, inclusiv la cele cu promotii deja existente) . Dati Like & Share paginii de Facebook Golden Rose Romania pentru a fi la curent cu noutatile. 


Rujurile Golden Rose Lipstick (ambalaj negru) au o formula foarte buna, sunt cremoase, pigmentate, gasiti multe nuante de nude-uri, rosu, grena, maro, violet; singurul lucru care ar putea sa deranjeze unele persoane mai sensibile este gustul, cum se simt pe buze, dar, comparandu-le cu alte rujuri care au acelasi pret sau chiar mai scumpe, mie chiar imi plac (vedeti mai jos swatch-uri la 6 rujuri in nuante de rosu, de la corai la burgundy, pe care le iubesc).
Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick - contine unt de shea si vitamina E, disponibil in 3 linii de nuante cu texturi diferite:
- Metallic - cu efect metalic: 21 nuante
Creamy - cremos, fara efect perlat: 23 nuante
- Shimmering - cu efect de stralucire: 11 nuante
Preferatele mele sunt cele Creamy, cremoase si mate;  #123 il ador!
Eyeshadows - trebuie specificat faptul ca produsele de makeup Golden Rose se impart in doua categorii: o categorie de baza, cu un raport foarte bun calitate - pret, si o categorie premium care include produse putin mai scumpe fata de cele din prima gama insa si de o calitate superioara.  La fardurile de pleoape imi plac si recomand (aplicate, normal, peste o baza de machiaj): Wet & Dry Eyeshadow (caseta cu 4 nuante complementare, disponibila in sapte variante), Terracotta - mono (10 nuante, toate sunt superbe, pigmentate), duo (5 variante), glitter (10 variante).
Gama Silky Touch este formata din 14 nuante de farduri mate si 34 nuante sidefate; unele sunt mai prafoase iar altele (cele mai inchise) sunt mai pigmentate (la fel si in cazul paletelor Professional - disponibile in 10 variante cu cate 5 nuante fiecare). Mai exista si o paleta cu 24 farduri de pleoape cu un design foarte reusit, fardurile avand consistenta celor din gama Silky Touch.
Waterproof Lipliner (retractable) - 10 nuante rezistente la apa pe care le recomand (cu greu am sters swatch-ul/inimioara de pe mana); #57 este un burgundy foarte frumos.


Golden Rose Lipstick - swatch-uri la 6 nuante de rosu (de la corai la burgundy)

Golden Rose Precision Liner - imi place foarte mult aplicatorul tip carioca, este usor de folosit si negrul este intens
Mascara - inca mai testez pentru ca sunt disponibile multe game si variante - mai nou inclin spre Cat Walk (care are si un pret foarte bun, nu incarca genele, le separa, le da volum si alungire si vad ca nu se intinde). Revin cu mai multe detalii dupa ce imi formez o parere clara. ; )
Mineral Bronze Powder - un alt produs Golden Rose care imi place, disponibil in trei combinatii diferite; nu contine parabeni.
Golden Rose Terracota Stardust - disponibila in 7 variante, eu am #103 (pozele vorbesc de la sine <3)
Golden Rose Mineral Terracotta Powder - disponibila in 6 variante, eu am #05 si #06 - matifiaza tenul fara sa il incarce, contine minerale care creeaza o bariera impotriva factorilor nocivi din mediu. Au o formula delicata, lejera, #05 poate fi folosit si ca iluminator.


Golden Rose Pressed Powder - disponibila in 10 variante (101 ivory, 102 natural, 103 nude, 104 natural rose, 105 soft beige, 106 beige, 107 soft honey, 108 dark beige, 109 rose beige, 110 soft caramel). Eu am #107 si este perfecta pentru tenul meu mediu. Contin filtru UV SPF 15 si vitaminele antioxidante A si E care protejeaza pielea. Matifiaza fara sa incarce tenul. <3
Fonduri de ten - imi plac Golden Rose Fluid Foundation si Liquid Powder Mineral Foundation. Moisturizing Cream Foundation are o textura mai lejera, potrivita tenurilor fara probleme.
Golden Rose Fluid Foundation, 34 g - este preferatul meu si l-am folosit zilnic in luna octombrie (si il folosesc in continuare). Are putere de acoperire foarte buna fara sa incarce in exces tenul, finish mat, protectie UV SPF 15 si Vitamina E care are un puternic efect antioxidant si nutritiv. Se fixeaza cu pudra - pressed powder sau mineral terracotta powder; pentru o si mai buna rezistenta folositi o baza de machiaj. Disponibil in 10 nuante; eu am #27 care este putin cam deschis pentru tenul meu mediu insa am testat si #28 care mi se potriveste perfect. Are un usor parfum care se simte doar la aplicare; ulterior nu deranjeaza.
Liquid Powder Mineral Foundation, 35 ml - si acesta imi place pentru ca are putere buna de acoperire, nu contine parfum, parabeni si talc, are factor de protectie solara SPF 15, contine vitaminele antioxidante A si E si uleiuri naturale. Este disponibil in 10 variante (eu am #08).


Golden Rose Liquid concealer - aplicator practic, acoperire si rezistenta bune. Disponibil in 5 variante. Imi place; am sa incerc si varianta stick.


Si am ajuns la ojeeee... am selectat doar cateva oje din colectiile de la Golden Rose, din ce am purtat si v-am aratat luna trecuta. Holiday si Jolly Jewels imi plac oricum toate; am descoperit ojele din Colectia Paris Magic si m-am indragostit de ele, ojele magnetice (mai ales cu magnetul in forma de stea), produsele de Nail Care (in poza de mai sus sunt uleiul tratament pentru regenerarea si hidratarea cuticulelor - Regenerating & Hidrating oil - si Quick dryer spray - spray pentru uscarea rapida a lacului de unghii, imbogatit cu ulei de migdale si ulei din samburi de struguri, care hidrateaza cuticulele). Din colectia Care + Strong am descoperit oja # 169 (un top coat cu flakies rotunzi); din colectia Impression imi place cel mai mult oja #13 (aplicata peste Rich Color #19). In colectia Rich Color am gasit cel mai pigmentat si lucios negru, #35, cel mai frumos argintiu metalic/foil: #20, top coat-ul Gel Look si multe nuante de rosu, grena, mov, albastru... <3 (sunt pigmentate, au un luciu deosebit, pensula este lata si permite o aplicare buna).

Golden Rose Rich Color - #20, 35, 30, 19, 17



Golden Rose 3D Glaze Top Coat #08
Golden Rose Carnival #14
Golden Rose Matte Velvet #103

Golden Rose Matte #20 si Jolly Jewels #103
Golden Rose Magnetic Nail Lacquer #04
Golden Rose Rich Color #35 si Paris Magic #335
Golden Rose Paris Magic Color - 307 si 344 aplicate peste o baza neagra (Rich Color #35)

Golden Rose Holiday #55

 Golden Rose Holiday #58

Golden Rose Holiday #63

Golden Rose Jolly Jewels #122




Golden Rose make-up brushes, din par natural de capra: Powder Brush, Angle Blusher Brush, Retrectable Powder Brush; din par sintetic dar foarte buna si cu un sistem interesant si practic - Retrectable Lip Brush. Acum le puteti achizitiona la preturi promotionale comandand on line la www.cosmania.ro.

In luna octombrie am pus mana pe paletuta Naked - la un blog sale - si chiar isi merita renumele castigat! <3
Doua dintre ojele China Glaze, preferate in luna octombrie: Bump in the night (din colectia Monsters Ball de Halloween 2013) si I Pink I Can din colectia China Glaze Breast Cancer Awareness 2013 - Pink of Me. Le puteti achizitiona de la Beauty In the Bottle.



Kisses, G

6 comentarii:

  1. Deși nu am încercat noile produse Golden Rose, îmi plac, datorită aspectului lor mai elegant, prețios. În plus, văd că s-au adaptat noilor tendințe. Tentante, așadar ^_^

    RăspundețiȘtergere
  2. ce bine arata produsele golden rose, sa le folosesti cu placere :*

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Uau. nu stiam ca au si pensule! foarte utla postarea ta, intr-adevar nu prea se gasesc swatchuri GR.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Noile produse Golden Rose arata foarte dragut si calitativ.Se pare ca au noi idei destul de bune si dragute.Inca nu am gasit nimic din gamele noi in magazine ,dar sunt cu ochii dupa ele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am incercat aceste produse dar o voi face cat de curand!:)

    RăspundețiȘtergere