vineri, 2 mai 2014

Slabeste doar acolo unde vrei cu Bella Contour Maxx

Saptamana aceasta am avut intalnire cu Bella, la Slimart. Bella Contour Maxx este o noua tehnologie dezvoltata in Israel care indeparteaza grasimea nedorita din zonele problema, elimina celulita, vergeturile si are efect de lifting. Este un aparat medical special conceput pentru tratamente estetice si de slabire. Aparatul foloseste o tehnica noua complet non-invaziva, nedureroasa pentru indepartarea grasimii in zone precum abdomen, spate, brate, picioare, fese si coapse.
Bella Contour Maxx foloseste terapia cu ultrasunete scazute, intr-o sedinta obisnuita de tratament de reducere a circumferintei si celulitei fiind aplicate simultan ultrasunete de rezonanta si campuri de curent electric, urmate de cateva minute de drenaj limfatic. Slabesti rapid si fara efort, fara a mai apela la chirurgie plastica, liposuctii sau laser. Rezultatele sunt vizibile si de lunga durata inca dupa prima sedinta; corpul este mai sculptat, pielea mai ferma, celulita redusa si circumferinta mai mica.
Am sa va povestesc cum a decurs intalnirea mea cu Bella, pe parcursul a doua sedinte de tratament, in urma carora am scapat de 7.5 cm cumulati din burtica (3 cm in minus numai dintr-o singura zona!).

Bella Contour Maxx

Prima sedinta cu Bella Contour Maxx

Luni am facut prima sedinta cu Bella Contour Maxx, la Slimart din Bucuresti - zona Cotroceni (sediul Mediclass). Cristina, terapeuta care mi-a facut tratamentul, mi-a explicat cum va decurge sedinta, am citit si semnat regulamentul si conditiile de tratament, dupa care au urmat cantarirea, masuratorile si pozele. Eu am ales sa fac sedintele de tratament in zona burtii, zona cea mai problematica unde dai foarte greu jos grasimea acumulata. Dupa doua nasteri am ramas cu un surplus de grasime, mai mult in zona buricului si pe laterale (flancuri). Recunosc ca sunt o persoana sedentara, nu am timp si nu fac miscare in mod regulat, asa ca un aparat care te scapa de grasime si slabesti in circumferinta suna minunat!

Regulament si conditii de tratament cu Bella Contour Maxx:
La inceperea tratamentului, veti semna un acord prin care Slimart garanteaza returnarea banilor daca rezultatele obtinute cu Bella Contour Maxx nu vor fi cele anuntate si convenite de comun acord.
Pentru a garanta reducerea circumferintei abdominale cu 4 cm si pentru rezultate de lunga durata in urma tratamentului cu Bella Contour Maxx, pacientul trebuie sa respecte urmatoarele conditii care sunt obligatorii cumulativ:
*Pacientul este obligat sa efectueze 10 sesiuni de tratament, fara pauza mai mare de 7 zile intre sedinte si un maxim de doua sedinte pe saptamana;
*In perioada de timp in care se efectueaza cele 10 sesiuni de tratament, pacientul este obligat sa nu castige in greutate cu mai mult de 1,5 kg;
*Dupa fiecare sesiune de tratament cu Bella Contour Maxx pacientul este obligat sa faca miscare pe banda de alergat un minim de 20 minute.
Nu se garanteaza rezultatele promise daca pacientul sufera de afectiuni hormonale si dereglari ale glandelor, precum si daca este bolnav de tiroida.

Dupa ce am semnat regulamentul si conditiile de tratament, au urmat cantarirea, masuratorile burtii (circumferintele in cinci zone) si 4 poze (fata, spate si profil).

Sedinta propriu-zisa: se pun 4 electrozi in zona tinta a pacientului (in cazul meu, pe burta), conectati la aparatul BCM. Curentul livrat prin electrozi este reglabil pentru a se potrivi cu nivelurile de sensibilitate ale fiecarui pacient. Se aplica simultan ultrasunete de rezonanta (simti o senzatie de cald in zona respectiva) si campuri de curent electric (ca niste furnicaturi). O sedinta dureaza 40 de minute si se insista pe zonele cele mai problematice; in cazul meu, Cristina a insistat pe zona din jurul buricului (20 de minute) si pe flancuri (cate 10 minute pe fiecare parte). La sfarsit se fac cateva minute de vacuum (terapia de dreanaj limfatic). Nu este dureros, pentru mine chiar a fost relaxant. Pentru a elimina toxinele si a activa sistemul limfatic (limfa este lenesa la persoanele care nu fac miscare in mod regulat), dupa sedinta se recomanda 20 de minute de mers/alergare pe banda. Nu se fac in aceeasi zi 2 sedinte in aceeasi zona.


Momentul adevarului! Masuratori si poze dupa prima sedinta cu Bella: 4,5 cm in minus din burtica, 2 cm fiind doar dintr-o singura zona! Efectul de lifting este perfect vizibil si, pentru carcotasi, garantez ca pozele nu sunt photoshopate.


Astazi am facut cea de-a doua sedinta cu Bella; pasii au fost aceeasi ca la prima sedinta. Rezultatul este uimitor: dupa doua sedinte cu Bella am scapat de 7.5 cm din burta, 3 cm doar dintr-o singura zona!

Bella arde grasimea in mod natural, acolo unde vrei tu, rezulatetele mentinandu-se in timp. Poate fi utilizat atat de femei cat si de barbati (scapati de "burta de bere"), indiferent de varsta. Elimina celulita si atenueaza vizibil vergeturile, efectul de lifting fiind imediat. Tratamentul este unul sigur, sanatos si non invaziv.
Dispozitivul Bella Contour Maxx se bazeaza pe o tehnologie unica patentata, care simuleaza reactia organismului din timpul exercitiilor fizice intense. Recomand sedintele cu Bella daca doriti sa scapati de burtica si/sau de aripioare, sa va tonifiati sezutul, sa scapati de celulita si de vergeturi, dar nu aveti timp de sala (si persoanele care fac miscare in mod regulat de multe ori au surplus de grasime in zona burtii si nu reusesc sa scape de ea) si nu este cazul sau nu doriti sa recurgeti la interventii chirurgicale.

Bella Contour Maxx, o solutie perfecta si sanatoasa - nu mai apela la liposuctie! Oferta Slimart: costul primei sedinte este de 40 de euro, urmatoarele sedinte vor costa 80 de euro/sedinta; tratamentul recomandat este de 10 sedinte.


Kisses, G

5 comentarii:

  1. oh, wow, rezultatele sunt vizibile!!! Ma bucur sa vad rezultate spectaculoase.

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesamt, n am incercat, dar m-ar tenta.


    Te pup.

    http://miu-miu.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Microdermabraziunea este indicată atât ca metodă de întreţinere a aspectului tenului, cât şi ca metodă de îmbunătăţire sau tratare a anumitor afecţiuni ale pielii. Este indicată pentru estomparea ridurilor şi a liniilor fine, îndepărtarea punctelor negre şi curăţarea porilor, îmbunătăţirea aspectului pielii cu cicatrici post acneice, uniformizarea culorii pielii, corectarea hiperpigmentărilor şi îndepărtarea keratozelor. Programeaza-te la clinica Lavanda Sky din Cluj-Napoca!

    RăspundețiȘtergere