miercuri, 16 octombrie 2013

Golden Rose Rich Color Collection

Colectia Golden Rose Rich Color este formata din 51 sticlute colorate, in nuante variate, intense, atat mate cat si sidefate. Latimea mare a pensulei asigura o aplicare usoara, dintr-o singura miscare. Sunt rezistente pe unghii, acopera dintr-un singur strat si finish-ul este lucios.
Eu detin 16 sticlute din aceasta colectie si sunt foarte incantata de ele. Imi plac mult nuantele mate pentru ca se aplica frumos, fara a lasa urme, nu sunt apoase (dintr-un strat sau doua se obtine opacitate perfecta) iar pretul este de 7.50 ron pe www.cosmania.ro.
Lacurile de unghii si produsele de makeup Golden Rose le puteti achizitiona prin intermediul magazinului on line www.cosmania.ro, importatori directi ai brandului turcesc. Dati Like & Share paginii de facebook Golden Rose Romania pentru a fi la curent cu noutatile.
Nu uitati de concursul care se desfasoara pe Facebook, organizat impreuna cu Golden Rose Romania! ; )*
Aici puteti vedea articolul despre colectia Carnival
Aici cel despre colectia Paris Magic Color
Aici cel despre colectia Impression 


swatch-uri



Ca si noutate, in luna noiembrie vor fi disponibile inca 15 nuante noi: Colectia iarna 2013! Mie #110 imi face primul cu ochiul! Voua?

Manichiuri la realizarea carora am folosit si lacuri de unghii Golden Rose Rich Color (pe langa oje din colectia Carnival):
Golden Rose Rich Color # 48 si Carnival #14
 Golden Rose Carnival #08 si #11 peste Rich Color#27 si #47
 Golden Rose Carnival #15 peste Rich Color #45, #35 si #30
Golden Rose Carnival #04 si #11 peste Rich Color # 43 si #47
Golden Rose Rich Color #42



Kisses, G

4 comentarii:

  1. Uau ce culori deosebite are noua colecție! Cu siguranță îmi voi face comandă pentru că îmi plac foarte mult ojele de la Golden Rose și sunt și ieftine!!:D

    http://lessismorebysimina.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumoase sunt! Trebuie sa pun mana pe 32 si 39. :D
    Si 34.. Si gata, ma opresc! :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere