marți, 8 octombrie 2013

Black or White?

Continuam cu seria nisipoaselor si astazi va arat swatch-uri la ojele Golden Rose Holiday 60, un gri foarte inchis cu sclipiri argintii si Golden Rose Holiday 70 - alb cu sclipiri aurii.
Le-am aplicat in trei straturi pentru a obtine opacitate insa pot fi aplicate si in doua straturi (Golden Rose Holiday 70 o puteti aplica si intr-un singur strat peste o baza alba). Golden Rose Holiday 60 seamana cu Storm de la Zoya iar Golden Rose Holiday 70 cu Solitaire de la OPI (insa cea de la OPI are insertii argintii nu aurii).

Nu necesita aplicarea unui top coat si se usuca pe unghii cam in 10 minute. Rezista foarte bine pe unghii, cel putin trei zile.
Lacurile de unghii si produsele de makeup Golden Rose le puteti achizitiona prin intermediul magazinului on line www.cosmania.ro, importatori directi ai brandului turcesc. Dati Like & Share paginii de facebook Golden Rose Romania pentru a fi la curent cu noutatile. ; )*













Black or white? : )

Kisses, G

7 comentarii:

  1. amandoua arata bine, nu cred ca as putea alege...azi una, maine alta :D

    RăspundețiȘtergere
  2. txs G,chiar ma intrebam cum arata cea alba pe unghii,faine amandoua,vreau sa dau shi eu o comanda zilele astea de "cateva oje" :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. beautiful manicure!
    Dark is beautiful <3
    Judit kiss

    http://juditnailpolishblog.blogspot.hu/

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ma pothotara amandoua sunt superbe

    RăspundețiȘtergere