vineri, 24 octombrie 2014

Haul: Lovelywholesale order

La aceasta comanda plasata pe site-ul Lovelywholesale am ales si cateva articole de imbracaminte si o geanta, pe langa ochelari de soare si bijuterii.
Sunt foarte incantata de geanta aleasa si a devenit preferata mea de cand am primit coletul. Pe site parea mai mare insa este destul de incapatoare (are 40 x 29 cm). Printul cu rotwailler este super cool (Atentie! Aceasta persoana este pazita de un caine rau! Don't mess with my master! : ))). Pretul ei este de 12.99 $ si o gasiti Aici.



Marilyn Monroe bubble gun print t-shirt si rotweiller print bag. Super combinatie! : )) 
*Mai multe poze cu tinuta gasiti la Aceasta postare.



Hanoracul l-am comandat pentru ca era foarte ieftin (doar 6.49$, reducere 83% de la 37.99$). Este masura unica si se potriveste la S - M (mie imi este putin cam mic). Il gasiti Aici.
Camasa cu print de buze imi place si mi se potriveste masura aleasa, adica un M. Nu am mai gasit-o pe site ca sa va dau link-ul. A costat 7.99$.
Am bagat in cosul de cumparaturi inca o camasa, office, alba cu dungi verticale bleu. Am ales un XL insa imi este mica la bust (am 96 cm). Maneca se poate rula sa a faceti 3/4 (se prinde cu un nasture asa cum puteti vedea in poze). Pretul ei este de 11.49$ si o gasiti Aici.


Ochelarii de soare retro ii aveam in varianta cu rama leopard print si i-am comandat si in varianta cu rama simpla, maro cognac. Sunt foarte calitativi, au lentilele odihnitoare, pretul de doar 3.49$ perechea, asa ca vi-i recomand cu drag! Ii gasiti Aici.



Cercei stud cu clips, cu design retro la doar 1.99$! Ii gasiti Aici (si in varianta cu piatra din mijloc de culoare argintie sau albastra).
Inca o pereche de cercei cu pietre (de fapt plastic ce imita pietrele) negre si cateva strasuri transparente, tot cu design retro glamour, la pretul de 2.49$. Ii gasiti Aici (si in varianta pe bleu sau roz).

Imi doream un ceas cu lant, cu aspect vintage si am ales unul cu un frumos trandafir pe capac. A costat 6.49$ (nu mai este disponibil pe site asa ca ma bucur ca l-am achizitionat).


Kisses, G

6 comentarii:

  1. ce tare i geanta! ahaha, pe stilul meu <3
    si tricoul imi place mult, eu planuiesc sa mi iau pulovar fix cu acelasi imprimeu

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare frumușei sunt acei cercei stud cu clips, dar și ceasul cu lanț mă încântă foarte mult! ♥
    Și modelul genții îmi place, deși eu aș prefera-o fără print, nu de alta, dar să nu cumva să atrag cățeii răi după mine :-))
    Să le porți cu drag! ♥
    Weekend frumos, Gia.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce tare-i geanta! Sunt frumoase toate, dar ceasul si camasa dungata imi plac cel mai mult. Geanta e mai speciala pentru ca imi aminteste de Paco, rottweillerul meu drag. Doar a el nu era asa de fioros. :D
    Sa le porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere