miercuri, 12 iunie 2013

The Polishes Challenge: 4.Neutral

Pentru realizarea manichiurii cu numarul 4: Neutral din seria The Polishes Challenge, am incercat pentru prima oara ”water marble” uscat/pe folie. Este mai putin ”messy” insa migalos pentru ca trebuie sa le decupezi dupa forma unghiilor. Data viitoare am sa gandesc putin compozitia, pentru ca acum le-am lipit cam haotic. : ))))






 Produse folosite: Pastel #124 , Delia Active Calcium #144  si #147, Flormar #M126 si #M127

Cum am procedat: pe o folie am pus straturi de oje diferite in cerc(pornind din centru, exact cum arata la final un water marble) si am trasat dungile/razant pornind din centru spre exterior, cu ajutorul unui betisor; l-am lasat sa se usuce 2 - 3 ore si pe urma l-am dezlipit de pe folie(cu ajutorul unui betisor pentru impins cuticule); am taiat fasii mai mici(cat sa incadreze fiecare unghie) si le-am pus pe unghii presand usor; cu ajutorul unui instrument pentru cuticule(partea ca un cutitas) am taiat ce era in plus(urmarind forma unghiilor). La final am aplicat top coat.
Baza a fost un strat de oja care, intre timp, se uscase... Cred ca ar fi trebuit sa mai aplic un strat de top coat inainte de a fixa fasiile pentru ca au prins aer pe dedesupt si au facut mici bule...


 Haideti sa vedem si manichiurile celoralalte colege blogerr-ite care au participat la aceasta colaborare:


Kisses, G

18 comentarii:

  1. Cum sa imi scot eu "funditele" langa manichiura ta? hmmmmmm? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci! Eu in apa am incercat de vreo doua ori dar nu mi-a placut ce a iesit... :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti-a iesit foarte bine :* am vazut ideea asta pe net, dar nu eram eu prea convina ca o sa mearga ;) poate asa o sa ne iasa si noua watermarble :)) fara water :*

    RăspundețiȘtergere
  4. wow ..place http://deyutza87.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant mod a face un marble. Mie personal water marble nu-mi iese deloc dar acesta ma tenteaza. O sa incerc si eu cat de curand, sper sa-mi iasa. Super mani :* Pup !

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce interesanta e metoda ta, nu m-am gandit sa incerc asa ceva. Arata bine! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Arata superb!! Si nuantele alese merg foarte bine impreuna :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Hi!

    Your nails turned out wonderfull.
    I have a question. I'm participating this challenge and from the begining I've put links to your blog, but I haven't see that you've did the same with my blog?

    My nail polish blog nails-and-more.blogspot.com

    Bye,
    Illy

    RăspundețiȘtergere