vineri, 4 octombrie 2013

NOTD: Breast Cancer Awareness

Daca miercuri am purtat galben pe unghiute, in semn de solidaritate cu persoanele care au supravietuit cancerului, astazi le-am imbracat in roz - culoarea simbolica a luptei impotriva cancerului la san. Octombrie este luna internationala a luptei impotriva cancerului la san, o luna speciala de actiuni ce au ca scop constientizarea pericolului pe care inca il reprezinta aceasta maladie peste tot in lume.
Am ales doua oje roz de la Golden Rose, deosebite ca si nuante si textura: Holiday #68 si Jolly Jewels #104.

Golden Rose din colectia ”Holiday”, nuanta  #68, este un roz cu shimmer bleu - verzui foarte interesant si cu finish texturat. Pensula lata asigura o aplicare foarte buna; sunt necesare doua straturi pentru a obtine opacitate. Ojele din aceasta colectie sunt foarte rezistente, chiar si pe unghiile fragile. ; )






Ulterior am aplicat cu buretelul Golden Rose #104 din colectia Jolly Jewels. Este un top coat - baza transparenta - cu glitter roz de diferite marimi. O puteti aplica intr-un strat peste o oja de baza sau singura in doua straturi (arata super pe unghiute).



Ojele Golden Rose le puteti achizitiona si prin intermediul magazinului on line www.cosmania.ro, distribuitori directi ai brand-ului turcesc. Nu uitati sa dati Like paginii de Facebook Golden Rose Romania pentru a fi la curent cu noutatile!

Kisses, G

4 comentarii: