luni, 1 iulie 2013

Concurs Bridal Nails(ultimele inscrieri)

Ieri am primit ultimele inscrieri la Concursul Bridal Nails. Va multumesc mult pentru participare! Pentru ca de data aceasta imi este foarte greu sa aleg o singura manichiura, am sa le postez si pe pagina de fan a blogului(de pe Facebook) - GIA MAKEUP BLOG - ca sa vad si preferintele voastre. <3

7. Alyce
”Inca nu am purtat o rochie de mireasa, dar stiu exact cum ar trebui sa arate aceasta. In primul rand,  trebuie sa fie alba (neaparat), sa aibe un corset comod si cu bretelute din dantela, sa fie lunga si nu foarte voluptoasa :)  iar cel mai important pentru mine ar fi ca atat rochia cat si corsetul, sa aibe un model brodat .
Totusi, inspiratia mea pentru manichiura a venit de la voal... o daaa, acesta as vrea sa fie cu totul special si mi-l imaginez, lung pana la fund, pufos, alcatuit din fasii lungi albe de puf pline de pietricele care sa pluteasca la fiecare miscare pe care o voi face.
Nu prea ma pricep la descrieri, dar sper sa va placa manichiura mea! :)”




8. Diana Bazavan(a doua manichiura)


”Revenind cu o a doua inscriere in acest concurs, de aceasta data am pornit de la o idee ce continea clasicul rosu, insa am dorit sa realizez o manichiura care se va asorta in acelasi timp si langa costumul de culoare neagra a mirelui, astfel ca am adaugat un motiv floral cu tonuri inchise.
A rezultat o manichiura care s-ar potrivi de minune langa un buchet cu trandafiri catifelati, in aceleasi tonuri de culoare, eu mi-o imaginez purtata langa un buchet bogat cu trandafiri visinii sau chiar negri si albi/roz pal. Aceasta manichiura se va potrivi unei mirese care adopta un stil modern, la o rochie de culoare alba, cu accente/accesorii in tonuri de rosu (poate un cordon rosu atasat, o funda, o pereche de pantofi rosii, sau o pereche de cercei, etc.), sau s-ar putea alatura chiar si cateva accente in tonuri argintii, care ar fi si ele in ton cu aceasta tema (ca de exemplu bijuterii, sau chiar pantofi), iar dupa cum spuneam mai sus si negrul ar putea fi o optiune.
Procesul a inceput prin aplicarea unei baze, iar apoi am trecut la alegerea nuantelor de fond: am aplicat oja rosie Oriflame din gama More by Demi in nuanta Hollywood Red - pentru unghiile colorate in rosu, apoi m-am gandit ca ar arata mai frumos un rosu stralucitor – astfel ca am aplicat peste si un strat de oja OPI – The spy who loved me (un frumos rosu stralucitor , transparent), iar pentru celelalte unghii am ales o oja alba - OPI nuanta Alpine Snow peste care am adaugat straluciri fine cu oja Fontana Contarini F3 (un crem pal, transparent cu irizatii fine), tot pe aceste unghii - pentru a adauga putina textura fundalului - am pictat cateva pete cu oja Essence nuanta Front row or backstage? (un gri cu straluciri fine) si Isabelle Dupont din gama Sheer nr. 408 (un roz discret) pe care, datorita transparentei - nu prea am reusit sa-l surprind in fotografii. A urmat apoi sa conturez motivul meu floral, cu pensule subtiri: pentru trandafiri am folosit oja Oriflame More by Demi cea rosie (descrisa mai sus), iar pentru umbrele lor am ales nuanta inchisa - Black Red, tulpinile si flunzulitele le-am conturat cu oja Avon in nuanta Midnight Plum.
Am finisat iluminand din loc in loc petalele trandafirilor, cu oja Avon – Sweet Pea Dream, apoi am revenit cu cateva straluciri rosii pe trandafiri si in jurul acestora – folosind lacul Catherine Arley Silky Touch nr. 724 (sclipici rosu).
Am incheiat prin aplicarea unui strat de topcoat.
Urmand regula „less is more”,  pentru a nu incarca inutil – unghiutele rosii am ales sa le las simple : )
Sper sa va placa noua mea manichiura : ) Va urez mult succes tuturor!:*”










9. Diana Tudor
Am folosit doua oje Golden Rose, una roz pe care am aplicat-o pe degetele mijlociu si mic si una crem pentru aratator, iar apoi am aplicat cate o tinta rotunjita pe fiecare unghie, in afara de inelar, pentru care am folosit un sclipici liber alb cu reflexii mov.
Vad aceasta manichiura purtata de o mireasa romantica si feminina, cu o rochie voluminoasa ivorie si un buchet mare si roz de bujori.





... si inca o inscriere pe care o omisesem(scuzee :*)
10. Onutza(a doua manichiura)
''Mi-am refacut manichiura saptamana aceasta si am zis sa incerc un alt model pentru concursul tau, de data aceasta ceva mai diferit.
Am adaugat la aceasta manichiura culoarea verde deoarece am gasit o rochie foarte draguta de mireasa alba ce contine si un pic de verde.
Astfel uite ce am creat:) manichiura nu este foarte dificila: mai intai am dat pe o diagonala cu verde iar dupa ce am asteptat sa se usuce am dat pe cealalta diagonala cu alb ( am inceput cu verde deoarece pe partea in care se suprapun culorile se vede si verdele de dedesubt). La intersectia celor doua culori am pus o inima verde (zic eu potrivita pentru ziua nuntii). La final am dat cu un strat de lac de unghii pentru a uniformiza oja (si cu speranta ca nu vor cadea inimioarele aplicate).
Ojele precum stii sunt de la Kallos :)) iar lacul de unghii de la Avon.
Iti atasez si rochia care m-a trimis cu gandul la o astfel de manichiura si un buchet de mireasa care s-ar potrivi.
Sper sa-ti placa!''








Kisses, G

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu