luni, 4 februarie 2013

Unghii false: Ce produse folosesc

Pentru ca oferta de produse necesare realizarii unghiilor false cu gel este destul de variata si, daca va intrebati ce geluri - in mod special - sunt mai bune si la un pret rezonabil, m-am gandit sa va dezvalui ce produse folosesc eu si de care sunt foarte multumita.
Am achizitionat - in urma cu trei ani de zile - de la NailShop, primele produse de baza necesare construirii si intretinerii unghiilor cu gel:
- Lampa UV 2M cu 4 tuburi - recomand lampile UV cu 4 tuburi deoarece gelurile se intaresc mai repede
- Gel UV 2M - 3 in 1 - este un gel trifazic(gel de baza, de constructie si luciu) si, pana de curand, a fost singurul gel pe care il foloseam, fie pentru protectie pe unghiile naturale sau pentru constructie cu sablon.
In prezent il folosesc doar ca gel de baza(primul strat); urmatorul strat este cel de constructie cu gelul 2M Kevo(in cazul constructiei) sau gelul UV 2M - Natural II(un bej rose opac foarte dragut) si gelul UV 2M - Fiber Extreme White daca vreau french. La final aplic Top Gel 2M cu pensula.
- pentru pregatirea unghiilor: - Nail Prep 2M - dehidratant si antimicotic urmat de Primer non acidic 2M il aplic pe unghia naturala si il las 2 - 3 minute sa se usuce
- pile: - pila 2M Jumbo Auriu este preferata mea  pentru a lua luciul unghiei naturale si pentru inlaturarea mai fina a gelului, pila de granulatie 100/180 2M Jumbo, pila 2M Dreapta pentru scurtarea unghiilor, buffer cu duritate normala pentru netezirea unghiilor cu gel inainte de aplicarea stratului final.
- pila electrica este luata din alta sursa(este o pila Sina, identica cu cea de aici) si o folosesc doar pentru cuticule
- pensula 2M Red Hard este foarte buna
- Sabloane 4PRO
- Patrate pentru sters
- Cleanser
- Ulei 2M pentru cuticule
- tipsuri si ghilotina
- accesorii pentru nail art
- Suport pentru maini(pentru cliente)

Intentionez sa cumpar si geluri colorate si mai multe accesorii pentru nail art(pasiunea mea).
Sper sa va fie util articolul!





 Aici puteti vedea mai multe manichiuri realizate de mine.







A bientot!

Un comentariu:

  1. Te-am nominalizat pentru premiul Liebster http://topcosmetice.blogspot.ro/2013/02/despre-premiul-liebster-award.html

    RăspundețiȘtergere